Moto Club Manresa ja té Twitter oficial. https://twitter.com/MotoclubManresa Ja podeu seguir-nos a Twitter fent click al link:

I si no en teniu, digueu a les vostres amistats que ens segueixin. Junts farem el Moto Club Manresa més gran!

 

Publicado el por Daniel | Deja un comentario

Viatge a l’Algarve del 12 al 21 d’abril de 2014

El dissabte 18 de gener de 2014, a la cafetería Mil·lenium, a les 19h. es farà una reunió informativa sobre el proper viatge del Moto Club Manresa. El viatge està previst pels dies que van del 12 al 21 d’abril de 2014, i el destí és a l’Algarve, al sud de Portugal.

Algarve Portugal

 

Publicado en Viatges | 1 comentario

Informació pels Socis

Carta als socis i simpatitzants

Informació sobre el resum del any 2011 i les propostes i previsions pel 2012. Recordeu que sempre estem a la vostra disposició per a qualsevol idea nova o aportació que pugui beneficiar al nostre Club.

CARTA ALS SOCIS I SIMPATITZANTS

Publicado en Informació | Etiquetado , , , | Deja un comentario

Actualització de dades

Actualització de Dades

Benvolguts socis, vist que ens estem d’adaptar a les noves tecnologies, us agrairíem que els socis que no ens hagueu facilitat les dades de correu electrònic o fins i tot hagueu canviat d’adreça, domiciliació bancaria, telèfon, etc… ens complimenteu l’imprès adjunt o ens ho faciliteu per correu ordinari a MOTO CLUB MANRESA, c/ d’en Tahones, 18  Baixos, per fax ( que també és el telèfon ) al 93 872 36 20 o al correu motoclub@motoclubmanresa.com

IMPRÈS ACTUALITZACIÓ DE DADES

Publicado en Actualització de Dades | Etiquetado , , , | Deja un comentario